Navnet Henrik Vibskov forbindes ikke kun med et tøjmærke, men et væld af snoede endnu forjættende universer skabt i kulturens landskab.

Som modedesigner har Henrik Vibskov produceret 19 kollektioner, siden han dimitterede fra Central St. Martins i 2001, og han er i øjeblikket den eneste skandinaviske designer på den officielle show program for Paris Men’s Fashion Week, hvor han har deltaget siden den første gang i januar 2003.

Festivaler, konkurrencer og foredrag:

Siden begyndelsen af sin karriere har Henrik Vibskov ofte været inviteret til at deltage i festivaler, konkurrencer og foredrag, såsom Schweiziske Textile Awards 2003, Hyères Festival 2003 & 2004, Expo 2005 Japan, Noovo Festival 2007 i Santiago de Compostella, den Lunga Art Festival i Island 2009 & 2010 og Notch Festival i Beijing i 2009.

Selvom Henrik Vibskov har et princip om aldrig at give tøj væk til berømtheder til kommercielle formål, er folk som MIA, Kanye West, Björk, The Arctic Monkeys, Sigur Ros, Franz Ferdinand, MUM, Lou Reed, LCD Soundsystem og Devendra Banhart alle blevet spottet i Henrik Vibskov design.

Samtidig med udviklingen af kollektioner to gange om året samt skabelsen af de universer, der omgiver dem, arbejder Henrik Vibskov som trommeslager for den elektroniske musiker Trentemøller samt udstiller på kunstmuseer og gallerier over hele verden.

Henrik Vibskov har ofte holdt foredrag og været jurymedlem ved institutioner som Central Saint Martins i London, The Istituto Europeo Di Design i Madrid og Antwerpen Royal Academy of Fine Art blandt andre.