OM

BESTYRELSEN

Siden Charlottenborg Fondens etablering i 1857 har den årlige censurerede Charlottenborg Forårsudstilling været en vigtig ramme for arbejdet med at fremme og støtte samtidens vækstlag inden for billedkunst, arkitektur, design og kunsthåndværk. Bestyrelsen for Charlottenborg Fonden dækker de fagområder, som den årlige udstilling tilgodeser.

PETER MØLLER RASMUSSEN

PETER MØLLER RASMUSSEN

Formand
Praktiserende arkitekt og underviser på Kunstakademiets Arkitektskole i København. Han har beskæftiget sig med arkitektur som kunstnerisk praksis i forskellige sammenhænge, herunder som en del af arkitekturgalleriet Modtar Projects og som programchef og medstifter af Copenhagen Arcitecture Festival. Sideløbende har han bidraget til en række udstillinger og udgivelser.
SØREN RØNHOLT

SØREN RØNHOLT

Bestyrelsesmedlem
Selvstændig fotograf, med fokus på portrætfotografi og landskaber. Hans hidtil mest omfattende kunstneriske projekt er den fotografiske undersøgelse Nordiske Kvinder, som efter et langvarigt feltarbejde i de nordiske lande er blevet vist i en lang række udstillingssammenhænge. Han har haft flere soloudstillinger samt har udstillet på en række gruppeudstillinger i Danmark. I 2014 udgav han fotobogen The Nordic Book.
ANN SOPHIE VON BÜLOW

ANN SOPHIE VON BÜLOW

Bestyrelsesmedlem
Ann Sophie von Bülow (f. 1987) er billedkunstner uddannet fra det kongelige danske kunstakademis billedkunstskoler. Hun arbejder fortrinsvis med fotografi, installation og kontekstuel praksis. Hendes arbejder udforsker temaer som transcendens, autonomi og immaterielle værdier, set med et antropologisk blik, med udgangspunkt i en social baseret praksis. von Bülow har grundlagt Det Kosmiske Hierarki, som i det seneste år har manifesteret sig i en række udstillinger og aktiviteter i fristaden Christiania.