OM

BESTYRELSEN

Siden Charlottenborg Fondens etablering i 1857 har den årlige censurerede Charlottenborg Forårsudstilling været en vigtig ramme for arbejdet med at fremme og støtte samtidens vækstlag inden for billedkunst, arkitektur, design og kunsthåndværk. Bestyrelsen for Charlottenborg Fonden dækker de fagområder, som den årlige udstilling tilgodeser.

PETER MØLLER RASMUSSEN

PETER MØLLER RASMUSSEN

Forperson
Peter Møller Rasmussen (f. 1979) er praktiserende arkitekt og underviser på Kunstakademiets Arkitektskole i København. Han har beskæftiget sig med arkitektur som kunstnerisk praksis i forskellige sammenhænge, herunder som en del af arkitekturgalleriet Modtar Projects og som programchef og medstifter af Copenhagen Arcitecture Festival. Sideløbende har han bidraget til en række udstillinger og udgivelser.
SØREN RØNHOLT

SØREN RØNHOLT

Bestyrelsesmedlem
Søren Rønholt (f. 1969) er selvstændig fotograf med fokus på portrætfotografi og landskaber. Hans hidtil mest omfattende kunstneriske projekt er den fotografiske undersøgelse Nordiske Kvinder, som efter et langvarigt feltarbejde i de nordiske lande er blevet vist i en lang række udstillingssammenhænge. Han har haft flere soloudstillinger samt har udstillet på en række gruppeudstillinger i Danmark. I 2014 udgav han fotobogen The Nordic Book.
ANN SOPHIE VON BÜLOW

ANN SOPHIE VON BÜLOW

Næstforperson
Ann Sophie von Bülow (f. 1987) er billedkunstner uddannet fra det kongelige danske kunstakademis billedkunstskoler. Hun arbejder fortrinsvis med fotografi, installation og kontekstuel praksis. Hendes arbejder udforsker temaer som transcendens, autonomi og immaterielle værdier, set med et antropologisk blik, med udgangspunkt i en social baseret praksis. von Bülow har grundlagt Det Kosmiske Hierarki, som i det seneste år har manifesteret sig i en række udstillinger og aktiviteter i fristaden Christiania.
Skjold Rambow

Skjold Rambow

Bestyrelsesmedlem
Skjold Rambow (f. 1999) er billedkunstner og performer og studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Med en baggrund som elitegymnast, breakdancer og korsanger hos Københavns drengekor, arbejder Skjold med teateret som fænomen igennem skulptur og performance.
Nina Nørgaard (DK)

Nina Nørgaard (DK)

Bestyrelsesmedlem
Nina Nørgaard (f. 1985) har siden 2005 studeret og arbejdet med glas i Paris, Venedig og San Fransisco. Nørgaard er udannet i Sverige fra Kosta Glasskola i 2010, og i 2011 grundlagde hun designvirksomhed i eget navn, hvor hun skaber egne projekter og kollektioner og indgår i en række udvalgte samarbejder.
Julie Falk (DK)

Julie Falk (DK)

Bestyrelsesmedlem
Julie Falk (f. 1991) er billedkunstner uddannet fra Malmö Art Academy. Hun arbejder i et skæringspunkt mellem skulptur og koncept, hvor hverdagselementer fusionernes med materialer fra en kontekst af skulpturel produktion. Hun udstiller i ind- og udland med arbejder, der gennem et fysiskt og formelt sprog konkretiserer det temporære gennem en æstetik placeret mellem ad hoc og permanens. Hvor værkernes ærinde ikke knyttes let til ord, men fremkommer i de rum de indtager.