Bor og arbejder i Berlin

benandsebastians arbejde tager udgangspunkt i et behov for at udforske, granske og sætte spørgsmålstegn ved verden omkring dem – ved hjælp af arkitektoniske konstruktioner. Arkitektur er for dem ikke blot de bygninger, vi bor i, men også en måde at tænke på, som kan udforskes gennem de rumlige strukturer i mytefortællinger, utopiske modeller, økonomiske systemer og magtrelationer. Med deres raffinerede rumlige konstruktioner af høj håndværksmæssig kvalitet
sætter de spørgsmålstegn ved egne antagelser om, hvordan de bebor den verden, der omgiver dem og inviterer samtidig andre til at gøre det samme. Via en proces der benytter sig af seriøs leg, tackler de deres interesser frontalt og er ikke bange for at udforske det dysfunktionelle og det umoderne. Deres seneste arbejde er inspireret af middelalderritualer, romantiske ruiner, kontorpolitik og en vandrehistorie fra Manhattan.

Seneste aktiviteter:
benandsebastian har den 17. november 2011 åbnet deres første museums-soloudstilling ‘Phantom Limbs’ på Designmuseum Danmark. Udstillingen med titlen ’Phantom Limbs’ viser værker fra de sidste fem år af deres kunstneriske samarbejde. Den kombinerer 10 af deres værker med udvalgte artefakter fra Designmuseum Danmark, Nationalmuseet og Medicinsk Museion. Efter seks måneder på Designmuseum Danmark flytter udstillingen i maj 2012 til Trapholt.