PROGRAM 2022

I forbindelse med dette års forårsudstilling byder Charlottenborg Fonden på et udstillingsprogram, hvor entré på ferniseringsdagen samt onsdage er gratis. Alle er velkomne!

Fernisering lørdag d. 5. februar
Ferniseringen finder sted på Kunsthal Charlottenborg d. 5. februar fra kl. 12:00-17:00.
Kl.12:15 vil der være velkomsttale ved John Kørner, forperson af Charlottenborg Fondens bestyrelse. Efterfulgt af åbningstale på vegne af årets jury ved Hesselholdt & Mejlvang, hvor årets vindere af Soloprisen i samarbejde med Politikens Forhal, Deep Forest Art Land-prisen og Talentprisen også afsløres. Der vil blive serveret gratis øl og leveret musik af DJ Malika Mahmoud

Talks og screening onsdag d. 9. Februar
I forbindelse med Charlottenborg Forårsudstilling 2022 kan du opleve tekstilkunstner og medlem af årets jury, Grethe Wittrock, i en samtale med fire kunstner og kunstnergrupper – Felix Badman (SE) & Kristine Møller (DK), Marianne Johnstad-Møller (DK), Sophia Luna Portrar (DK) og Serine Yde (DK) – om deres kunstneriske praksis og værker på Charlottenborg Forårsudstilling 2022. Talken foregår i udstillingen.
Kl. 18.00 – 18.45 er der ligeledes mulighed for at se udvalgte videoværker fra Charlottenborg Forårsudstilling 2022 i biografen (gratis).
Arrangementet er gratis.
Læs mere om de enkelte events her: https://kunsthalcharlottenborg.dk/da/events/
Derudover vil der streames digitale live-samtaler med prisvinderne på vores Instagram og senere publiceres på vores Facebook – følg os her på Instagram og her på Facebook.

Screening af udvalgte videoværker onsdag d. 16. februar og 9. marts
Der vil være mulighed for at se udvalgte videoværker i Kunsthal Charlottenborgs biograf onsdag d. 16. februar fra kl. 17:00-20:00.

3D-optagelser af udstillingen
Har man ikke mulighed for at besøge udstillingen, kan man også opleve den i et digitalt 3D-format på vores hjemmeside. 3D-udstillingen kan ses her efter d. 7 februar.

Løbende rundvisninger
Der vil også arrangeres enkelte rundvisninger i Charlottenborg Forårsudstilling 2022. Alle arrangementer er gratis. Mere information følger på vores hjemmeside og Facebook.

Vi glæder os til at fejre udstillingen og kunstnerne med jer!

YDERLIGERE INFORMATION
Isabella Hemmersbach
Daglig leder
ih@charlottenborg-fonden.dk
+45 40282941
charlottenborg-fonden.dk