Indlæser Begivenheder

TALK

CHARLOTTENBORG LIVE: JOHANNES RIIS, MED FLERE

I samarbejde med Gyldendal og Apollo Bar inviterer Kunsthal Charlottenborg til otte onsdage aftener fra den 8. jan. – 26. feb. 2020 med live talks, performances, omvisninger i de aktuelle udstillinger, forfattermøder og langbordmiddage.

Aftenens program
17.00 – 18.00 Talk: Charlottenborg Foraarsudstillings prisvindere i samtale med formand for Charlottenborg Fonden Thomas Lindvig
17.30 – 19.30 Performance: Eva Kot´átková, Confessions of the Piping System
18.00 – 18.45 Omvisning: Charlottenborg Foraarsudstilling MMXX
19.00 – 21.00 Middag: Langbordsmiddag i Apollo Kantine (100 kr. pr. person) *bestil plads på billetto.dk
19.45 – 20.15 Forfattermøde: Johannes Riis om Tove Ditlevsen, Kærlig hilsen, Tove (Breve til en forlægger) (en del af langbordsmiddag)

Bordbestilling til langbordsmiddag inkl. forfattermøde (100 kr. + gebyr pr. person): bit.ly/38OkoNb

Onsdag aften er der gratis entré på Kunsthal Charlottenborg fra kl. 17-20.

———————–

Talk
I forbindelse med Charlottenborg Foraarsudstilling 2020 kan du denne aften opleve en talk med årets Soloprisvinder Niels Østergaard Munk og Talentprisvinder AnneMette Elmelund. Talken modereres af bestyrelsesformand i Charlottenborg Fonden og billedkunstner Thomas Lindvig.

Denne aftens talk afholdes i Charlottenborg Foraarsudstilling 2020. Mødested: Øvre foyer.

Johannes Riis om Kærlig hilsen, Tove (Breve til en forlægger)
”Kærlig hilsen, Tove” er en brevsamling fra 1969 til 1975 af Tove Ditlevsens korrespondance med Mogens Knudsen, den daværende direktør på Gyldendal. Brevene står, på nær åbenlyse slåfejl og to-tre udeladte sætninger efter ønske fra hendes arvinger, uredigeret.
Tove Ditlevsen skiftede i 1969 forlag til Gyldendal, hvor hendes redaktør blev hendes store fortrolige. Med ham drøftede hun problemer med alt fra påtrængende fan og irriterende veninder til problemer med alkohol og konflikt med læger. Det var også i disse år gennemgik hun skilsmissen fra Victor Andreasen.
”Kærlig hilsen, Tove” er et fyldestgørende eksempel på, hvordan et forhold mellem forfatter og redaktør kan se ud, og samtidig er det et enestående indblik i et skrøbeligt menneske, der også er en af Danmarks største forfattere nogensinde.

Art Talk
Charlottenborg
Forårsudstilling 2020
Tid:
5. marts kl. 17-18

Sted: Kongens Nytorv 1
København, 1050
Entré: Normal entré