FORÅRSUDSTILLING

PRESSEMEDDELELSE: Charlottenborg Fonden udpeger Isabella Hemmersbach som ny daglig leder

Isabella Hemmersbach har overtaget posten som ny Daglig Leder af Charlottenborg Fonden fra Signe Kahr Sørensen, som tiltrådte stillingen som ny direktør for Fotografisk Center den 1. november 2021. Dermed står Isabella Hemmersbach i spidsen for at arrangere Forårsudstillingen 2022.

PRISVINDERE

PODCAST OG VIDEO OM DOUBLE DOWN (2021) AF IDA WIETH

Kom bag tilblivelsen af Ida Wieths nye værk Double Down (2021) gennem en samtale med The Lake Radio og en video produceret af Søren Rønholt. Ida Wieth fik tildelt Deep-Forest Art Land-prisen på Charlottenborg Forårsudstilling i 2021. Som del af prisen har kunstneren skabt et nyt, stedsspecifikt værk til Deep Forest Art Land i Kibæk, som åbnede den 23. oktober 2021. Udstillingen er en del af et nyt partnerskab mellem Charlottenborg Fonden og Deep Forest Art Land, som har til formål at styrke kunstneres mulighed for at udvikle deres praksis samt skabe solopræsentationer i professionelle rammer.

FORÅRSUDSTILLING

OPEN CALL & JURY – FORÅRSUDSTILLINGEN 2022

Den 29. november - 19. december 2021 inviterer Charlottenborg Fonden for 165. gang til at ansøge om optagelse på Charlottenborg Forårsudstillingen 2022.  Årets jury er inviteret med henblik på at skabe et alsidigt grundlag for udstillingens censur, der spænder bredt fra medlemmer med en solid, international erfaring, til kunstnere med en nærhed til de kunstneriske uddannelser.

PRISVINDERE

DEEP FOREST ART LAND UDSTILLING 2021

Den danske kunstner Ida Wieth vandt årets Deep-Forest Art Land-pris til Charlottenborg Forårsudstilling 2021 og har som en del af prisen skabt et nyt stedsspecifikt værk til Deep Forest Art Land i Kibæk, som åbner den 23. oktober 2021. Udstillingen er en del af et nyt partnerskab mellem Charlottenborg Fonden og Deep Forest Art Land, som har til formål at styrke kunstneres mulighed for at udvikle deres praksis samt skabe solopræsentationer i professionelle rammer.

FLEREViser 1 - 6 (13)