Vibeke Nødskov (DK)

Growth (2021)
Uld broderet på genanvendt presenning af PE  plast. Øverst et lyst element og nederst i sort  uld er broderet ordet ’Growth’ / ’Vækst’ med blindskrift, Braille-alfabetet, der ’udfordrer’ det lyse øverste element til en slags dialog.

Mixed Media; uld, akryl maling på genanvendt plastic. Ramme af eg med museums glas. 75 x 90 x 3 cm

Downfall (2021)
Uld broderet på genanvendt presenning af PE  plast. Øverst et lyst element og nederst i sort  uld er broderet ordet ’Downfall’ / ’Nedfald’  med blindskrift, Braille-alfabetet, der  ’udfordrer’ det lyse element til en slags  dialog

Mixed Media; uld, akryl maling på genanvendt plastic. Ramme af eg med museums glas. 75 x 90 x 3 cm

War Is Over (2021)
War Is Over is a sort of contrasty fluffy and poetic commentary upon a dark and dead serious matter. (kunstnerens egen beskrivelse)

Mixed Media; uld og akrylmaling på genanvendt presenning af PE plast. 120 x 160 x 3 cm

Om kunstneren: Vibeke Nødskov bor og arbejder udenfor København. Hun har en BFA fra Art Center College of Design i  Schweiz og en Master i Design fra KADK, DK.  Efter i flere år at have arbejdet som grafisk designer og  art director i ind- og udland har Vibeke Nødskov  bevæget sig ind i et mere eksperimenterende felt. Her udforskes og kombineres materialer som garn,  tråd, træ, tørrede blomster og fundne genstande som  strandsten, mursten og plaststykker. I en ofte intuitiv dialog med materialerne skabes nye udtryk og  fortællinger i billeder eller skulpturer ved brug af bl.a. broderi, strikning og serigrafi. Hendes arbejde har en  enkelhed, der er inspireret af den nordiske natur og er ofte tilagt budskaber og invitation til refleksion. (kunstnerens egen beskrivelse)

www.nodskov.com
@v.nodskov

Foto: Søren Rønholt

Vibeke Nødskov antages med tre værker på Charlottenborg Forårsudstilling 2022.