OM

JURY 2017

Værkerne på Charlottenborg Forårsudstilling 2017 er udvalgt af en jury bestående af: Torben Ribe (kunstner, DK) Stig L. Andersson (arkitekt, DK), Hanna Nilsson (designer, SE) og Line Clausen (kurator, DK).

LINE CLAUSEN PEDERSEN (DK)

LINE CLAUSEN PEDERSEN (DK)

Kurator
Line Clausen er uddannet kunsthistoriker fra Københavns Universitet, fra Courtauld Institute of Art i London, samt fra University of Florence. Hun arbejder som kurator på Ny Carlsberg Glyptotek i København, og de seneste udstillinger omfatter "Th. Rousseau, Unruly Nature" (2016) sammen med Getty Museum LA, og "Gauguins Worlds "(2016) sammen med MUDEC Milano.
STIG L. ANDERSSON (DK)

STIG L. ANDERSSON (DK)

Arkitekt
Stig L. Andersson er en dansk landskabsarkitekt. Han bor og arbejder i København, og er grundlægger og kreativ direktør for tegnestuen SLA. Han er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København i 1986. Andersson var arkitekten bag Danske Pavillon på Venedig Biennalen i 2014.
TORBEN RIBE (DK)

TORBEN RIBE (DK)

Billedkunstner
Torben Ribe er en dansk kunstner uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København i 2006. Ribe har lavet en serie af malerier i abstrakte former, der er som “bidder” skåret lige ud af væggene i institutionelle og private rum. En slags konstruerede levn fra hverdagen. De seneste udstillinger omfatter “Indoor Paintings” i David Risley Gallery i København.
HANNA NILSSON (SE)

HANNA NILSSON (SE)

Designer
Hanna Nilsson er en grafisk designer baseret i Stockholm, Sverige. Hun er medstifter af tegnestuen Byggstudio sammen med Sofia Østerhus siden 2006. Byggstudio arbejder primært med rumlige grafiske design projekter i det offentlige rum. Blandt deres seneste værker er en serie af interaktive kunstinstallationer til nye daginstitutioner i Stockholm.