» English
 

FOS (DK), kunstner
FOS, f. 1971, kunstnernavn for Thomas Poulsen, er dansk billedkunstner og uddannet på Kunstakademiet 1993-2000. FOS' kunstneriske virke er en stadig udvikling af et begreb, han kalder Social Design, en form for konstruktionsmetode til opbygning af et rum eller sted med det formål at bevidstgøre sociale processer mellem mennesker. FOS arbejder også med Social Design gennem medier som musik, tøj, boligindretning og grafik. I 2006 stod han f.eks. bag re-designet af Mændenes Hjem på Vesterbro sammen med kunstneren Kenneth Balfelt (f. 1966).

MOLLY HASLUND (DK), kunstner
Molly Haslund er uddannet fra Det Kongelige Kunstakademi i København og Glasgow School of Art (2003-2005). Hun arbejder i et felt mellem skulptur, installation og performance med henvisning til billedkunst, scenekunst, stand-up, litteratur og musik. På det seneste har kernen i hendes praksis været interaktive skulpturer såsom de udvalgte værker udstillet på MFSK, Roskilde (2013), og i skulpturparken Wanås Konst, Sverige (sæsonen 2014) - foruden solo-performances, som bl.a. kredser om musik i relation til eksistentielle og kulturelle emner.

ANDERS ABRAHAM (DK), arkitekt

Anders Abraham er professor på Kunstakademiets Arkitektskole i København. Han bor og arbejder i København, hvor han driver egen tegnestue Anders ABRAHAM ARCHITECTS. Anders Abraham har studeret på The Irwin S. Chanin School of Architecture of The Cooper Union i New York fra 1987 til 1991, og han er Ph.d. fra Kunstakademiets Arkitektskole i København (2003). Han har senest været aktuel med udstillingen ”House in Motion” på Dansk Arkitektur Center (efteråret 2014), hvor arkitektur og kunst krydser fingre.

ANTON ALVAREZ (SE/CL), designer Svensk-chilenske
Anton Alvarez er uddannet fra Royal College of Art i London (2012). Alvarez studerede oprindeligt kunst og snedkerarbejde, før han uddannede sig til indretningsarkitekt og møbeldesigner på Konstfack, the University College of Arts, Craft and Design i Stockholm. Alvarez arbejde fokuserer på skabelsen af systemer, værktøjer og processer til fremstilling af genstande.

THORSTEN SADOWSKY (CH/DK), kurator
Thorsten Sadowsky er direktør for Kirchner Museum Davos i Schweitz, hvor han de seneste år har haft ansvaret for museets drift og samling af værker af den internationalt meget anerkendte tyske ekspressionistiske maler Ernst Ludwig Kirchner (1880-1938). Thorsten Sadowsky var fra 2005 til 2008 den første kunstfaglige leder af Aarhus Kunstbygning, et arbejde han fik meget ros for. Han var siden Founding Director for det nyligt opførte Museum Kunst der Westküste på den nordfrisiske ø Før, inden han takkede ja til stillingen som direktør for Kirchner Museet.